Over Hamilton Hill

Hamilton Hill is een full-service management search bureau gespecialiseerd in het rekruteren van directieleden, senior managers en professionals. Sinds de oprichting in 2000 hebben wij succesvol opdrachten uitgevoerd in diverse marktsectoren, meest recent in Internet en (Multi-)media, Uitgeverijen, Consultancy, Automotive en de Financiële en Zakelijke dienstverlening.

Hamilton Hill is een full-service management search bureau gespecialiseerd in het rekruteren van directieleden, senior managers en professionals.

Veel van onze klanten zijn bekende en prominente bedrijven. De dynamiek van hun omgeving creëert een continue vraag naar hoog gekwalificeerd talent. Hamilton Hill ondersteunt haar klanten bij het identificeren en selecteren van deze sleutelpersonen. Door onze efficiënte, inzichtelijke en professionele dienstverlening bouwen wij lange termijn relaties op met zowel onze klanten als kandidaten.


Mark Baarsma MBA

Mark begon zijn carrière bij Philips International, waar hij diverse internationale marketing en sales posities bekleedde. Na het afronden van zijn MBA aan de Business School van de University of Cape Town in 1995 werd hij verantwoordelijk voor de Marketing & Sales practice bij een wereldwijd opererend recruitment bedrijf. In 2000 was Mark oprichter van Hamilton Hill.