Kandidaten

Zonder het zicht te verliezen op onze opdrachtgevers, leggen wij veel nadruk op het belang van een goede relatie met kandidaten in onze doelgroep. Hamilton Hill is al jaren de toegangspoort voor vele getalenteerde, ambitieuze professionals naar een mooie, nieuwe stap in hun carrière. Veel van onze klanten zijn bekende en prominente bedrijven, maar ook snelgroeiende start- en scale-ups. De dynamiek van hun business creëert een continue vraag naar toptalent.

Career Coaching

Door contact te zoeken met Hamilton Hill vinden kandidaten een expert in het vaststellen, grondig analyseren en interpreteren van hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Door deze benadering kunnen kandidaten op een vertrouwde en grondige manier de arbeidsmarkt scannen en zodoende een weloverwogen keuze over hun carrièrevervolg maken.

“In today’s market, job security is the ability to secure a job”

Bij Hamilton Hill hebben we veel ervaring in het één-op-één coachen van professionals in een carrière transitie of die een verandering van baan/werkgever willen plannen. Wij werken nauw samen met individuen om een strategie te maken, inclusief te bereiken doelen en een concrete plan van aanpak,  en begeleiden hen gedurende het gehele proces van job search, voorbereiden en evalueren van interviews en het afwegen van  aanbiedingen. Ons doel is het om individuele professionals het maximale uit hun carrière en potentieel te halen.

Mocht je interesse hebben in kennismaken met Hamilton Hill en willen weten of we iets voor je kunnen betekenen, stuur dan jouw cv of neem contact met een van ons op.

Verzoek om kennismaking