International Management Search

Hamilton Hill heeft jarenlange ervaring met het werven en selecteren van Director en (senior) Management profielen met internationale achtergronden en werkervaring, gevestigd in Nederland, Spanje of andere Europese landen. Hamilton Hill werkt voor klanten met vestigingen in meerdere Europese landen, die op zoek zijn naar zowel diversiteit als kandidaten met specifieke vaardigheden en internationale ervaringen, ongeacht hun huidige werklocatie en nationaliteit.

Vanzelfsprekend vermenigvuldigt een internationale search het beschikbare talent en het aantal potentiële kandidaten die voldoen aan het gezochte profiel. Maar het grote voordeel van een wereldwijde of Europese search is de toegang tot een divers potentieel van professionals, niet alleen wat betreft ervaring en kwalificaties, maar ook vanuit een culturele optiek.

International Sourcing for Software Developers

OscalaGekwalificeerde Software Developers zijn in Nederland uitermate lastig te vinden. In een groot aantal andere landen in Europa (en daarbuiten) is de markt voor dit soort personeel beduidend rijker bedeeld, waardoor er sinds een aantal jaren een levendige internationale uitwisseling van Software Development professionals op gang is gekomen. Óscala BV is een zusterbedrijf van Hamilton Hill BV. Het team van Óscala heeft al meer dan twintig jaar ervaring in deze gespecialiseerde markt – Óscala bestaat uit een tweetal eigen vestigingen en een uitgebreid netwerk van lokale Recruiters. Vanuit deze basis zoekt en vindt Óscala uitstekend gekwalificeerde (Master of Bachelor), ervaren én ambitieuze Software Developers voor onze Nederlandse klanten. Naast de sourcing van Software talent adviseert Óscala haar klanten over operationele, praktische, fiscale en juridische aspecten van het binnenhalen van talent vanuit EU-landen en daarbuiten. Ook zorgt Óscala voor de bemanning van Software Development centers in Spanje – snel, kostenefficiënt en kwalitatief sterk. Voor meer informatie: www.oscala.nl

Verzoek om kennismaking